Radni sastanak u Podgorici

Radni sastanak u PodgoriciU okviru provođenja projektnih aktivnosti na projektu „Poboljšanje dostupnosti i pristupačnosti zdravstvenih i socijalnih usluga radi poboljšanja kvaliteta socijalne uključenosti za djecu i mlade sa smetnjama u razvoju – ASIQ“ u Podgorici je 17. juna 2021. godine održan radni sastanak između predstavnika JU Resursni centar za djecu i mlade Podgorica, Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta Crne Gore i Gradske razvojne agencije Banja Luka.

U ime JU Resursni centar za djecu i mlade Podgorica sastanku su prisustvovali direktorka Centra Mirjana Popović, Jasmina Džiknić- koordinator projekta, Milodarka Vukašević, Marina Zejak Vukmanović, a sastanku su prisustvovali i Dragiša Damjanović ipred Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta Crne Gore i Momir Širko – menadžer ASIQ projekta u ime Gradske razvojne agencije Banja Luka.

Teme sastanka su bile vezane za provođenje projektnih aktivnosti i izvještavanje, a zajedno smo obišli objekat Resursnog centra renoviran sredstvima ASIQ projekta.

Projekt ASIQ finansira EU kroz Interreg IPA program prekogranične saradnje Hrvatska-Bosna i Hercegovina-Crna Gora 2014-2020, traje od 1. jula 2020. do 31. decembra 2021. godine, a ukupna vrijednost mu je 575. 122,00 EUR.

Share on facebook
Podijelite preko Facebooka
Share on twitter
Podijelite preko Twittera
Share on linkedin
Podijelite preko Linkedina
Share on email
Podijelite preko emaila